Olanda a ridicat gradul de alertă teroristă

Coordonatorul naţional pentru lupta împotriva terorismului, Dick Schoof, s-a întâlnit cu miniştrii înainte de şedinţa de guvern săptămânală, dar şi cu primarii oraşelor mari. Olanda a ridicat gradul de alertă teroristă şi
more | mai mult »

Primarul musulman al Rotterdamului, Ahmed Aboutaleb, mesaj radical pentru jihadisti: Faceti-va bagajele si plecati dracului de aici

Primarul musulman al orasului olandez Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, le-a transmis un mesaj musulmanilor care intorc spatele libertatii: “sa isi faca bagajele” si “sa plece dracului de aici”. Declaratia primarului (N.red. in engleza:
more | mai mult »

Filarmonica Banatul a încântat Olanda!

Șapte concerte în șapte orașe din Olanda au umplut sălile și au emoționat sute de olandezi. Povestea turneelor în Olanda ale Filarmonicii Banatul din Timișoara a început în urmă cu șapte ani.
more | mai mult »

Rezultatele votului din primul tur în Olanda. HUOOOO PONTA, Românii din Olanda te-au spart !

Rezultate finale diaspora. Cum au votat romanii din strainatate: Iohannis 46,2%, Ponta 15,9%, Macovei 15, 2% Candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale in diaspora cu un
more | mai mult »

 
dutch-police

Patru români arestaţi în Olanda pentru escrocarea unor turişti

Patru români au fost arestați vineri dimineaţa, suspectaţi de escrocarea unor turişti, în urma unei plângeri depuse de către o victimă.

dutch-police
Conform poliției, suspecţii acţionau după un scenariu bine pus la punct. Unul se comporta în mod suspect cu turiștii, iar alţi doi veneau şi-l goneau pe primul, dându-se drept poliţiști şi pretinzând că preiau declaraţiile victimei despre bărbatul suspect. După aceea ei afirmau că doresc să “verifice” dacă era totul în ordine cu banii şi paşaportul victimei, moment în care sustrăgeau sume de bani.

Un român care folosește o metodă originală de predare a fost ales profesorul anului în Olanda (VIDEO)

Un român a fost ales profesorul anului în Olanda de un juriu format din studenţi şi specialişti în educaţie, informează B1 TV. Alexandru Iosup, i-a impresionat pe olandezi prin metoda sa originală de predare. Acesta foloseşte jocurile în tipul cursurilor, pentru a le explica studenţilor săi noţiuni complexe de inginerie şi informatică. Alexandru Iosub este la Universitatea Tehnică din Delft, unde în urmă cu 6 ani şi-a luat titlul de doctor în informatică.

Are 34 de ani si este din București, unde a urmat Universitatea Politehnică. În Olanda, a fost desemnat profesorul anului, premiu pe care l-a primit de la ministrul Educaţiei. Şi asta după ce anul trecut fost ales cel mai bun profesor de la Universitatea Tehnică din Delft, instituţie de învăţământ superior care l-a adoptat în urmă cu 10 ani.

image-4248938

UN BĂRBAT ÎNARMAT a intrat în clădirea postului public de televiziune din Olanda

Un bărbat înarmat a intrat în clădirea postului public de televiziune din Olanda, NOS 1 şi a cerut să apară la televizor.
Clădirea a fost evacuată şi forţele de ordine au înconjurat zona.
maxresdefault

VIDEO. Incident armat la televiziunea națională olandeză, în timpul buletinului de ştiri

VIDEO. Incident armat la televiziunea națională olandeză, în timpul buletinului de ştiri

Incident armat la postul naţional de televiziune din Olanda. Un bărbat înarmat cu un pistol a reuşit să intre în studiouri chiar în timpul principalului jurnal de ştiri al zilei.

Bărbatul a cerut să vorbească în direct la televiziune, dar nu a apucat să facă acest lucru pentru că a fost imobilizat de agenţii de pază.

Emisia postului a fost întreruptă aproape un minut şi o parte a personalului televiziunii a fost evacuată.

m1ozk5mabp73

Olanda a ridicat gradul de alertă teroristă

Coordonatorul naţional pentru lupta împotriva terorismului, Dick Schoof, s-a întâlnit cu miniştrii înainte de şedinţa de guvern săptămânală, dar şi cu primarii oraşelor mari.

Olanda a ridicat gradul de alertă teroristă şi au fost luate măsuri suplimentare de protecţie a clădirilor organizaţiilor evreieşti, sinagogi şi centre culturale.

m1ozk5mabp73

În plus, în Amsterdam şcoala ortodoxă evreiască a fost închisă.

Olandezii sunt sfătuiţi să alerteze poliţia imediat dacă observă ceva suspect.

%d bloggers like this: