Drie Roemenen in bezit van veel babyvoedsel opgepakt in Almelo

ALMELO – Drie Roemeense mannen van 19, 26 en 29 jaar zijn zaterdag door de politie aangehouden op verdenking van diefstal of heling van babyvoeding. Agenten hielden de mannen op de Ootmarsumsestraat
more | mai mult »

Amsterdam, capitala cu aer de vacanta

O calatorie in inima Olandei iti dezvaluie cea mai relaxata forma de civilizatie occidentala. Amsterdam este locul unde bicicletele inlocuiesc masinile, iar vaporasul ia locul metroului pentru a te duce, dintr-o parte
more | mai mult »

Roemenen gepakt voor stelen wielen vrachtwagen

AALTEN – 2 Roemeense mannen van 32 en 47 jaar zijn in Aalten opgepakt in de nacht van maandag op dinsdag. Agenten troffen in hun voertuig 15 nieuwe vrachtwagenbanden op velg, waarvan het
more | mai mult »

Numarul imigrantilor romani in Olanda s-a dublat in prima jumatate a lui 2014 fata de anul trecut

  Numarul imigrantilor in Olanda a crescut cu 8.600 in prima jumatate a acestui an, pana la 76.000, cel mai mare grup de imigranti provenind din Polonia, iar numarul romanilor s-a dublat
more | mai mult »

Românii exportă în Olanda porumb de 100 mil. euro/an şi cumpără carne de porc

Fermierii români hrănesc indirect porcii din Olanda prin exporturile de porumb care au depăşit 100 de milioane de euro anul trecut, dar în acelaşi timp companiile din această economie vest-europeană recuperează un
more | mai mult »

 

Dakloze Roemenen wonen in hutje langs park

Het gammele hutje dat Marian en Peter hebben opgelapt, is een overblijfsel van de volkstuintjes langs het Boeckenborghpark.

Op een verwilderd lapje grond in Schoten, grenzend aan het Bouckenborghpark van Merksem, wonen sinds juni twee dakloze Roemenen in een hutje. Het gemeentebestuur van Schoten onderzoekt nu of, waar en wanneer ze de twee kunnen plaatsen.

image-4248938

Drie Roemenen in bezit van veel babyvoedsel opgepakt in Almelo

image-4248938

ALMELO – Drie Roemeense mannen van 19, 26 en 29 jaar zijn zaterdag door de politie aangehouden op verdenking van diefstal of heling van babyvoeding. Agenten hielden de mannen op de Ootmarsumsestraat aan. 

Politie pakt Roemenen in Almelo op met lading babyvoeding

De politie heeft gisteren op de Ootmarsumsestraat in Almelo drie Roemeense mannen van 19, 26 en 29 jaar aangehouden op verdenking van heling en/of diefstal van babyvoeding.

OLANDA râde de ideea aderării ROMÂNIEI la Schengen. Ministrul de Externe al Olandei a avut o reacţie jignitoare. Tu ce părere ai?

Ministrul de Externe al Olandei, Frans Timmermans, a pufnit în râs când a fost întrebat de presa de la Bucureşti dacă România este pregatită pentru aderarea la spaţiul Schengen, incidentul fiind relatat de presa din Ungaria, potrivit B1TV.

Amsterdam-Case--e1385035906122

Amsterdam, capitala cu aer de vacanta

3502438950_4ab9832a71_z

O calatorie in inima Olandei iti dezvaluie cea mai relaxata forma de civilizatie occidentala. Amsterdam este locul unde bicicletele inlocuiesc masinile, iar vaporasul ia locul metroului pentru a te duce, dintr-o parte in alta a orasului, in cel mai romantic mod cu putinta.

Olanda este mult mai mult decat “tara lalelelor”. Istoria bogata in “peripetii” si “arta comertului” au conturat in regiunea de nord a Europei un popor de oameni practici si relaxati, inconjurat de arta si civilizatie bine fundamentata. Dintre toate orasele olandeze faimoase pentru industrie sau invatamant, Amsterdam te cucereste cu farmecul cosmopolit al unei destinatii preferate, in primul rand, pentru amestecul de cafenele, muzee si magazine. Desi are ce sa ofere si in timpul unei vacante prelungite, Amsterdam reprezinta doza de relaxare concentrata pe care o astepti de la un city-break.